OM OSS

Att försöka leta sig fram genom djungeln av snacks som påstår sig vara det ena och det andra är inte lätt. Lyckligtvis är det vår specialitet och passion att leta fram de bästa produkterna från såväl stora som små producenter som håller vad de lovar.

Samtliga produkter i Gottbox är därför fria från gluten, raffinerat socker och är dessutom veganska - gott på alla sätt och vis, helt enkelt!

KONTAKTA OSS: [email protected]

FAQ

Vad menas med raffinerat socker?
Med raffinerat socker menas att alla mineralämnen och vitaminer runt sockermolekylen har bortraffinerats, och därmed bidrar raffinerat socker enbart med ”tomma kalorier”. Produkterna i Gottbox är fria från raffinerat socker, dvs vitt socker. Istället används naturliga oraffinerade sötningar som t.ex. rårörsocker, agave, lönnsirap, brun rissirap, kokossocker, dadelsocker/sirap, sucanat, melass och oraffinerat muscovado .

Är produkterna glutenfria?
Ja, vi dubbelkollar alltid med fabrikanterna för att säkerställa att produkterna är fria från gluten.

Är produkterna veganska?
Ja, samtliga produkter i Gottbox är veganska. Dock kan en del innehålla spårämnen av mjölk om produkterna tillverkats i fabriker som hanterar mjölk.

Kan jag beställa gottbox som en present?
Ja det går absolut att ge en Gottbox-prenumeration som gåva! Se bara till att ange mottagarens namn, adress och mobilnummer (för sms-avi) men din egen e-postadress så att det blir du som får orderbekräftelsen.

Jag har flyttat, hur anmäler jag en ny adress?
Kontakta oss på [email protected] och ange din nya adress så ändrar vi det i systemet och skickar därefter boxarna till den nya adressen. Det går tyvärr inte att ändra adress på en box som redan har skickats.

När skickas min box?
Vi skickar i regel boxarna runt den 5:e varje månad direkt till din brevlåda eller närmaste ombud, och de kommer fram ett par dagar senare. Om du beställer innan den 14:e får du boxen samma månad, om du beställer senare än då får du den istället månaden efter. När boxen har kommit fram får du ett sms-avi från Posten om att den finns att hämta ut, eller så hamnar den direkt i brevlådan.

Hur avslutar jag en prenumeration?
Du avslutar en prenumerationen genom att logga in på ditt konto. Tänk bara på att göra det senast dagen innan vi drar pengarna (den 14:e i månaden), om du inte vill ha efterföljande box. Avslutas inte prenumerationen inom denna tid förnyas den automatiskt med samma löptid som tidigare, dvs. en ny månatlig prenumerationsperiod eller tremånaders prenumeration (vi erbjuder inga tidsbestämda prenumerationer). Löpande prenumerationer kan sägas upp när som helst. När din prenumeration är avslutad får du en bekräftelse skickad till din e-postadress.

Är det för sent att avsluta nästa box?
Din prenumeration förnyas den 14:e i månaden och då dras summan på nytt. Om du vill avsluta kan du göra detta mellan debiteringsdatumet och den 1:a nästa månad innan den dras igen. Vi kan inte göra återbetalningar när summan har behandlats då boxarna skickas till vårt packningsbolag och rubbar hela fraktprocessen.

Outlösta paket
Vi rekommenderar alltid att kunden hämtar ut sin box så snart som möjligt. Paket som inte har hämtats ut återsänds till Gottbox. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

tidigare boxar
tidigare boxar

Kul att se dig!

Vi skulle älska att få skicka vår nästa gottbox till dig, därför kan du just nu få Din första box till 30kr RABATT - ange

din e-postadress nedan och rabatten är din.

Välkommen till vår gottbox community!

 

Din rabattkod är: GB30